Hundratals flaskor med den farliga lustgas patroner i Stockholm

4 personer arresterades, anklagade för att olagligt sälja paket som innehöll Lustgas patroner – vad det är och vad det orsakar i organisationen Skolparty.se

köp billig lustgas patroner i Stockholm med expressleverans

Trots att denna sommar är helt annorlunda än de tidigare i turistområden, vissa också i år insisterar på trafficking den så kallade “skrattar lustgas” som anses farligt eftersom det har många biverkningar och kan även orsaka döden.

köp billigast lustgas i Stockholm expressleverans

Efter midnatt officerare A. T. i tre olika fall, de utförde kontroller under vilka de fann två utlänningar och två greker ( 1 Man och 1 kvinna) att inneha och har till salu flaskor-ampuller och ballonger som innehöll Lustgas patroner.

köp billig lustgas i Stockholm expressleverans

Särskilt hittade och beslagtagna:

  • 821 flaskor innehållande Lustgas patroner,
  • 1,178 ballonger,
  • 7 metall drivmedel och
  • Mängden 525 Euro
    Alla fyra greps och kommer att ställas inför rätta, medan en preliminär utredning utförs av Hersonissos polisavdelning.

Vad är “Lustgas patroner”

Det är Lustgas patroner som orsakar en automatisk heja och skratt.
“Användaren” efter inandning börjar omedelbart dagdrömma och förlorar lite kontakt med verkligheten. Effekten av lustgasen varar inte länge, vanligtvis en minut och känslan av glädje som känns av användaren kommer från hypoxi, dvs brist på syre.

köp lustgas tub i Stockholm expressleverans

Lustgas patroner, men innan du tar denna användning som ett annat “läkemedel”, hade och har många andra användningsområden: anestesiologer blandar det med syre i sina droger. Konditorer lägger den i vispad grädde för att blåsa upp den medan racerförare häller den i bensintanken för att öka deras motorprestanda.

köp lustgas billigt i Stockholm expressleverans

Den potentiella effekten

Från inandning av Lustgas patroner finns risk för kvävning, vilket kan leda till hjärnskador eller död från kvävning. Medicinskt känd som “hypoxi” uppstår det när någon slutar andas eller andas för svagt för att uppfylla kroppens syrebehov.

köp från lustgas butiken i Stockholm expressleverans

Detta beror på att lustgasen löser sig i blodet, vilket minskar mängden syre som strömmar till hjärnan och andra vitala organ. Som konsekvenser kan observeras stroke, blackout, epileptiskt anfall och hjärtinfarkt.

köp lustgas med hemleverans i Stockholm